“Në vitin 2023 Turqia ka të drejt të kthejë Perandorisë Osmane dhe të ketë Khalifatin e gjithë muslimanëve!”

“Per disa qe nuk e dine Traktatin e Lozanos qe eshte firmosur ne 30 Janar 1923.
Po ja shpjegoj pak me poshte:

Por forcimi I Turqise dhe perfundimi I Traktatit te Lozanos ne 2023 eshte shum mire per te gjithe myslimanet e dynjase por akoma me mire eshte per Kosovaret akoma me mire per Çamet per Malazeste dhe akoma me mire per Boshnjaket.

Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet serbise qe te I japi token qe ja ka zaptuar Kosoves dhe te demshperbleje Kosovaret per masakren qe kan krijuar. Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet greqise qe te ktheje Camerine dhe te demshperbleje Camet per masakren dhe per shfrytezimin e tokave. Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet Kroacise dhe serbise qe ti japi tokat dhe te demshperbleje Boshnjaket. Sepse Turqia ne 2023 I drejtohet serbise qe ti japi tokat dhe te demshperbleje Malin e Zi.

Zulxhelal Xhezairi
Arsyet kryesore janë:

1. Sepse në vitin 2023 mbaron marveshja e Anglisë për të pasur 100% nën kontroll tër teritorin e Turqisë (grykën e Bosforit), ku aty gjendet kufiri mes dy kontinenteve Evropa edhe Azia dhe aty pari kalojnë miliarda dollar mallra dhe Turqia tash përfiton vetëm 15% nga ato përfitime dhe tjerat i adresojnë në Angli dhe Evropë.
Dmth taksat që kalojnë përmes grykës lidhëse azia me evropën që nga 2023 i takojnë 100% Turqisë!

2. Mbaron “marveshja e Lozanës” për moskërkim shkencor të pasurive nëntokësore në Turqi dhe mbas asaj date Turqia do të ket të drejtë të bëj kërkime për pasuritë e tyre natyrore pa qenë e mvrarur nga asnjë shtet.
Një ekspert i huaj thotë: Turqia noton mbi naftë!!

3. Po në atë vit 2023 Turqia ka të drejt të kthejë familjen e perandorisë osmane dhe të formojë përsëri perandorinë dhe të ket Khalifatin e gjithë muslimanëve siq kishim para 100 viteve.

4. Po në 2023 Turqia do të formoj një ushtri siq kishte perandoria osmane ku mbi 100 shtete islame do ti bashkohen asaj ushtrie dhe do të luftojnë nën një flamur islam dhe ksaj ja ka frikën e gjithë bota sepse nuk do mund të lozin me as një shtet Islam në mbar botën.

5. Këshilli i Kombeve të bashkuara do të ndryshoj dhe gjithë kompetencat do të jenë në reformim total dhe jo vetëm 5 shtete të jenë përgjegjëse.
“Bota është më e madhe se 5″
(citat i përsëritur nga Erdogan)!

Turqinë deshtën ta rrënojnë me puçin, me PKK-në, me sanksione ekonomike, me luftën e Sirisë…etj!
Por dështuan dhe do të dështojnë sepse armiqëve të Islamit ju ka ardhur fundi.”

E Huazuar