Këngëtarja e famshme në Serbi: Jam shqiptare, nuk e mohoj (VIDEO)

Edita është një këngëtare e famshme në Serbi, por është me origjinë shqiptare. Në një lidhje në Abc e Pasdites, ajo tha se është shumë e gëzuar dhe se është nder për të, që për herë të parë, po jep një intervistë për Shqipërinë që është njëkohësisht edhe origjina. Ajo shtoi se nuk ka qenë asnjëherë në Shqipëri, por do të vijë me siguri /Pamje mePosht

Flori Mumajesi, Dafina Zeqiri, Loredana ishin disa nga artistët shqiptarë që Edita i njihte madje i dinte edhe këngët.