“Me diplomë false të pronto mafisë dhe drejtë në Universitet t’Prishtinës…krrrrrk”

“Nëse besoni në një Zot të vetëm në një Zot jo të mbyllur n’Kishë e n’Xhami, atëherë duhet me e kuptu qartë dhe vetëm shqip se kush ligjëron në universitet…ju nuk keni idenë se ky, qe ky Kastrati nuk e din tabelën e shumëzimit..o, nuk e din bre, besoni se nuk pe din; dhe, dhe puna tjetë qeky, Kastrati e siguroi diplomën nga pronto mafia dhe ju pritni vlera nga universitetet tona; tybe le dalin vlera, por dali qeshtu Kastrata. Zont na ruaj, Zot na ndihmo, Zot e kem i keq, ky jep mësim, O Nëna Kosovë”