Maloku: Një kandidate brenda “It’s my home” që dy vite e kam marrë dhe jam t’u e eduku

Derisa po komentohet dhuna e shfaqur në show-in “It’s my home” ka pasur përplasje mes drejtorit të TV-First Channel, Valon Maloku dhe gazetares Edona Gashi, shkruan Periskopi.

Derisa ajo e pyeti Malokun se cila është arsyeja se pse duhet ta shoh një show të tillë dhe pse u servohet edhe fëmijëve, Maloku iu përgjigjë duke trteguar histrotinë e një vajze e cila është rritur pa prindër.

Maloku tha se që dy vite e ka marrë dhe po e edukon.

“Një kandidate e cila është rritë pa nënë, është rritë jetime, është rritë nën ura, ka dy vite që e kom marrë e kom afru, jam tu e eduku dhe është kandidate”, tha Maloku.