Qehaja: Disa mësues po rrinë në deti gjatë kësaj periudhe të grevës

Gjatë kësaj periudhe të grevës, kemi mësimdhënës që janë në deti. Kështu tha kështu në Tëvë1, Rinor Qehaja nga Instituti Edguard. Qehaja tha se kjo grevë ka prekur mësimdhënësit më shumë se grevat e mëhershme.

“Ka prezencë në shkolla, mirëpo nuk janë aty. Kemi mësimdhënës që janë në deti gjatë kësaj periudhe të grevës dhe ka shumë të tjerë që janë pjesë e grevës që janë aktiv”, ka thënë ai.

Ai ka thënë se institucionet qeveritare duhet të reflektojnë.

“Kjo grevë i ka prekur mësimdhënësit më shumë se grevat tjera. Institucionet qeveritare duhet të reflektojnë, pasi që nuk duhet ta shtyjmë tutje një grevë dhe të thellohet më shumë për 30 euro”, tha Qehaja i ftuar në emisionin “Këndi i Debatit”.