Nxënësit shqiptarë në Luginën e Preshevës detyrohen ta intonojnë himnin serb (VIDEO)

Nxënësit shqiptarë në Luginën e Preshevës detyrohen ta intonojnë himnin serb në orën e parë të mësimit kur e fillojnë vitin e ri shkollor. Ky vendim sipas nënkryetarit të Bujanocit, Shqiprim Musliu, është presion për shqiptarët dhe nëse nuk zbatohet janë paraparë gjoba.

Madje për t’u siguruar se himni u intonua, Musliu, deklaron se drejtorët u morën në pyetje në polici.