Jasharaj: Pak kohë pasi dolën përgjimet e Prontos, këto sindikata hynë në koalicion me PAN-in

Aktivisti Durim Jasharaj ka kritikuar qasjen e sindikatave të Kosovës, për siç thotë ai, që po bëjnë thirrje nga oborret e partive opozitare duke i ftuar për demokraci në Kosovë.

“Nuk i takon sindikatës të merret me tirani e me diktaturë prej oborreve të partive opozitare duke thirrur për mbrojtje të demokracisë në Kosovë”, tha Jasharaj në Politiko, shkruan Gazeta10.

Jasharaj tha se kryeministri Kurti duke i kritikuar krerët e sindikatave, ai i ka sabotur ata.

“Nuk është punë e Qeverisë që të diskutojë se çfarë krerë duhet me pasë sindikatat. Qeveria merret me ato sidnikata dhe me ata krerë që i ka. Fjala që është përdor nga vetë kryeministri dhe eksponentë tjerë të pushtetit, është një llojë sabotazhi. Kjo gjuhë është kur t’i vendosë mos me bë dialog me ata që kanë hy me bë grevë“, tha Jasharaj në Politiko.