250 shtëpitë luksoze të mërgimtarëve fshatit Ramjan të Vitisë që kushtojnë qindra mijëra euro

Që në hyrje të Ramjan të Vitisë, bien në sy shtëpitë luksoze të banorëve që jetojnë në mërgim.
Gazetare: Egzona Shahini

Kryetari i fshatit, Kadri Ismajli gjatë një interviste  dhënë për emisionin e mëngjesit në T7, “#Gjesi”, tha se janë shumë shtëpi të mërgimtarëve që dallojnë nga shtëpitë e atyre që jetojnë në fshat.

“Janë disa shtëpi të mërgimtarëve që dallojnë nga shtëpitë tona, sepse ata ja kanë kushtuar një jetë dhe secili të hyrat që i ka krijuar gjatë asaj kohe i ka sjell në shtëpinë e vetë. Shtëpitë i kanë të mira, kopshtin e kanë të mirë, mirëmbajtjen e mirë”, tha Ismajli për T7.

Po ashtu i pari i fshatit tha se të gjithë i kanë lakmi fshatit Ramajn për kulturën e banimit që kanë.

Për t’i parë shtëpitë e tyre, dhe për të mësuar më shumë rreth këtij fshati klikoni në videon e mëposhtme. /GazetaExpress/.