“Këta të LDK-së, pak me iu tek, edhe nënat i fusin në Akademi!”

“Nuk e di përse kjo udhëheqësia e LDK-së nuk ia vë drynin partisë?

Çfarë iu duhet partia këtyre kur këta të gjithë janë ose do të jenë në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës dhe, pak me iu tek, edhe nënat e tyre i fusin në Akademi!”

Shkoni e shihni Akademinë e Shkencave e të Arteve të Kosovës, kush është aty?!

Sa të pafytyrë janë këta të LDK-së, shkoni e shihni Akademinë e Shkencave e të Arteve, kush është aty?!

Me doktorata për gazetarinë, për të folmen e rrethit të vet apo për historinë e një qyteti, i kanë futur në Akademi, si dhe e kanë bërë kryetar të Akademisë atë i cili te sherbimi sekret serb i spiunonte kosovarët që ushtroheshin në Shqipëri në fillim të viteve ’90!
Shkurt, kampionë të pafytyrësisë janë! Po Isa Mustafa që është anëtar i kësaj Akademia, çfarë vepre ka, përveç skriptave për studentët?!”

Sali Bytyqi