Është vetëm 14 vjeçar, Shikojeni si djaloshi nga Kosova punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati (Video)

Familja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 14 vjeçar lëvron arën me traktor.
Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur.

Një djalosh 14 vjeçar me traktor punon token si dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati. Familja Bytyqi ka filluar edhe kultivimin e pulave në ambient të hapur.