Kjo eshte 13 vjecarja qe hyri me buzqeshje ne sken, dhe i beri te qajne te gjith me arsyen pr.ekse..(VIDEO)

Një vajzë 13 vjeçare e quajtur Evie Clair, mahniti jurinë në America’s Got Talent Babai i saj ishte diagnostikuar me ka.nc.er të shkallës së katërt, dhe trajtimi nuk po funksiononte, andaj ai e kishte ndë.rprerë.Evie dëshiroi që të shfrytëzojë skenën e AGT për ta bërë krenar babanë e saj

Pas përformancës së saj prekëse juria së bashku me publikun ishin në lot, duke duartrokitur pafund nga të gjithë.

Pesë anëtarët e jurisë e përgëzuan Evie-n për këndimin e saj, duke thënë se i ka prekur me zërin e saj të bukur, dhe të pestë votuan pozitivisht në favorin e saj.
Babai i saj edhe pse është duke u përballur me një sëmundje të rëndë, ishte aty për ta përkrahur vajzën e tij të vogël.