Në moshën 29 vjeçe, kjo grua dëgjon veten për herën e parë, reagimi i saj do t’ju bëj të qani!

Ajo është një grua dhe nënë e dy vajzave nga Burleson, Texas. Ajo lindi e shurdhër.
Ajo filloi të përdorë aparate dëgjimi që kur ishte dy vjeç dhe i kuptonte të tjerët duke lexuar buzët. Përkundër kësaj, ajo ka një gjuhë të qartë dhe shpjegoi se si e zhvilloi atë.

“E gjithë jeta ime më kanë komplimentuar se sa mirë flas. Unë në të vërtetë nuk kam një përgjigje për ju përveç se kam pasur gjithmonë një pasion për leximin, gramatikën dhe anglishten. Humbja e dëgjimit tim ishte / konsiderohet e rëndë dhe e thellë. Unë kam punuar shumë fort që të jem në gjendje të ndërveproj…