Hoxhë Qazmedini “selam“ Shqiptarëve, o Popull leni mo “shfalerkat“ se marre osht për ju! (Video)

Nje hoxhe ne internet i eshte hedhur nje video ku potencon me f akte se sa miliard banore jane ne toke dhe sa miliarde banore jane meshkuj e sa femra dhe prej gjithe matematikes qe bene meshkuj dalin me pak dhe femra me shume dhe ai apelon dhe ka nje porosi per grate qe te bejne cmos dhe te bejne.

te pa munduren ti nderojn dhe ti ruajn burrat e tyre sepse mund tua marrin prej dore… Per me shume ju ftojme te ndiqni videon: