Veturën zyrtare e mbush femra në ditë vikendi dhe shetit nëpër rrugë

Një veturë zyrtare 3Z, është parë sot në ditë vikendi në autostraden “Ibrahim Rugova”.

Lexues të portalit rajoni.org kanë dërguar fotografi, ku shihet vetura zyrtare me targa me numër 3Z/ 163 -09 në autostrade të mbushur me femra në një ditë vikendi.

Keqpërdorimi i veturave zyrtare për nevoja personale sidomos gjatë vikendit është bërë dukuri e shpeshtuar në Kosovë.

Madje në shumë raste, përdoruesit e tyre i keqpërdorin asetet publike për t`i kaluar pushimet edhe në bregdetin shqiptar./Rajoni