Mërgimtarja 23 vjeçare erdhi nga Gjermania në Kosovë, shikojeni si i punon arat me traktor! (Video)

Mërgimtar të shumtë kanë filluar te vijnë në Kosovë kohëve të cilët gjenden në vende të ndryshme të botës të ciliët kanë ndikuar dhe po ndikojnë pozitivisht në ekonominë e vendit, shkruan Republika Online. 23 vjeçarja kosovare e cila është nga komuna e Podujeves e cila ka lindur në Gjermani, shpreh dashurinë dhe mallin që ka mundohet ta shijoj ç’do moment në Kosovë /Pamje mePosht

Ajo shprehet se edhe pse ka lindur në Gjermani e ndjen vetën shqiptare dhe se na tregon se si kanë migruar në Gjermani gjatë kohës se luftës, shkruan Republika Online.