U zunë me gruan për kuletën e humbur, ferizajasi i kërkon falje asaj live në televizion (VIDEO)

Këtë të hënë filloi emisioni veror ‘’Hallakama e verës’’, ku shikuesit dhe dëgjuesit e Klan Kosova dhe radios Klan Kosova FM do të kenë mundësi të ndjekin atmosferën verore nga pishinat dhe atraksionet turistike të vendit.

E nga ky emision pati fat të dyfishtë një qytetar i Ferizajit pasi që fitoi një shpërblim meqë i kërkoj falje gruas së tij pas një zënke që kishin pasur për humbjen e kuletës.