Kjo këngëtare kosovare bashkë me grupin e saj mori 35 mijë euro bashkish në një dasmë

Këngëtarja e njohur Shqipe Abazi ka befasuar duke treguar bakshishin më të madh që ka marrë në një dasmë.

Dhe, e besoni ose jo, ky bakshish ka prekur shifrën prej 35 mijë euro.

Këngëtarja në “Era Verë” tha se është shumë përgjegjësi e madhe një dasmë dhe ndihet me fat që shumë familje ia besojnë këtë gëzim familjarë.