Receta e gjyshes. Kjo pije ul sheqerin në gjak, tensionin dhe kolesterolin, , ja si ta përgatisni

Zieni disa qepë të qëruara (rreth 300 g) çdo mëngjes me 250 ml ujë. Vlim për 8-10 minuta. Ndani lëngun në tre pjesë: Pini gjysmë ore para mëngjesit, drekës dhe darkës. Trajtimi aplikohet për 10 ditë pa ndërprerje, pra ka një pushim prej 10 ditësh dhe sipas këtij parimi vazhdon për një maksimum prej 6 muajsh.

 

Boil some peeled onions (about 300 g) every morning with 250 ml of water. Boil for 8-10 minutes. Divide the liquid into three parts: Drink half an hour before breakfast, lunch and dinner. The treatment is applied for 10 days without interruption, so there is a break of 10 days and according to this principle it continues for a maximum of 6 months.