Sa rosa i shihni në foto? Testi viral që të gjithë gabojnë

Kjo enigmë është më i vështirë nga sa mund të mendoni. Pyetja është e thjeshtë, megjithatë. Sa rosa shihni? Përdoruesit e Facebook dhe Instagram janë të befasuar se sa gabim kanë qenë dhe ju ndoshta jeni gjithashtu.

Kjo enigmë është më i vështirë nga sa mund të mendoni. Pyetja është e thjeshtë, megjithatë. Sa rosa shihni?

Tani që keni dhënë përgjigjen tuaj, le të shohim pse enigma e mësipërme u bë virale. Përdoruesit e Facebook dhe Instagram janë të befasuar se sa gabim kanë qenë dhe ju ndoshta jeni gjithashtu.

Përgjigja e parë që të vjen ndërmend është se ne kemi një tavolinë 3 x 3, pra janë nëntë rosat. E megjithatë, ato janë pothuajse dyfish!

E para është ajo që duket: Një, domethënë. E dyta, megjithatë, është më e veçantë. Dhe kjo sepse pas saj, ka një tjetër. Nëse shikojmë me kujdes të gjithë foton, atëherë dhe numërojmë me kujdes, do të shohim gjithsej 16.