Bujku! Me punën që bëj, nuk lakmoj as pozitën e Presidentit (VIDEO)

Më të mbaruar lufta Murat Maqa atë kohë i ri nga Shishmani i Gjakovës largohet nga uniforma e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), i buzqeshë fati ku përmes Mabetex punësohet në Kazakistan, atje mijëra kilometra larg vendlindjes dhe të dashurëve punoj 4 vite fitoj dhe kursej për të investuar në fshatin e lindjes, shkruan Republika Online.

Punët me ndërtim tash i vazhdon në fshatin e tij të lindjes dhe lokalitet e tjera rreth vendlindjes se tij, me nder dhe përkushtim Murati fiton në biznesin e tij familjar në ngritjen e pularisë “Biofarm”.