Isa Mustafa: “Pasurinë time e kam fituar më shumë ndershmëri dhe punë“

Ish kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka folur per pasurin e tij milionshe qe e posedon. Isa u shpreh se familje e tij ka qenë e pasur edhe para se ai te futej në politikë.

Isa tha: “Familja jonë gjithmonë i ka pasur kushtet e mira, pasurin time e kam fituar me shumë punë dhe ndershmëri.”