Eskperte zbulojne sekret, veze e skuqur apo e zjere, ja cilen duhet te konsumoni

Veza është një ushqim i pasur në ushqyes që gjen përdorim të larmishëm në kuzhinat tona. Vezët mund t’i ziejmë, t’i skuqim, t’i rrahim e t’i përdorim në gatime të ëmbla, të kripura, e të ndërmjetme. Kur vjen puna tek vlerat shëndetësore duhet të zgjedhim mënyrën më të mirë të servirjes së vezës. Njerëzit janë të ndarë kryesisht në dy fronte: ata që e duan të zier dhe ata që e duan të skuqur.

Egg is a nutrient rich in nutrients that finds varied use in our kitchens. Eggs can be boiled, fried, beaten and used in sweet, salty and intermediate dishes. When it comes to health values we have to choose the best way to serve the egg. People are mainly divided on two fronts: those who love it boiled and those who love it fried.