Gazetari nga Tirana ofendoi kosovarët, ky ishte reagimi i Milaim Zekës: Hajvanillak

Gazetari nga Shqipëria, Bledi Mane, të hënën i ka ofenduar kosovarët duke thënë se ““nuk e përdorin vajin e ullirit”.
“Ende jeni te pleskavica dhe lakra”, ka ofenduar ai.

Por aty në studio ishte gazetari kosovar, Milaim Zeka i cili deklaratën e gazetarit e ka cilësuar si puro racizëm.

“Ajo që e the është puro-racizëm dhe puro-hajvanllak nga goja jote”, i ka thënë Zeka.

Më pas Mane i tha Zekajt se “ndoshta planifikon të kandidosh për deputet dhe të duhen disa duartokitje”.

Por Zeka ia kthehu me “Jo”, ‘ju çfarë po thoni është racizëm”.