Haxhi Shala: Nuk ushtroj fitnes me të Vetëvendosjes se janë fëmijë

Tash e sa vjet, fitnesi është përditshmëria e tij.

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Haxhi Shala e ka shumë të lehtë ta mbajë rutinën e ushtrimeve në mëngjes, pasi siç thotë ushtrimet e pasdites dhe mbrëmjes kanë më shumë gjasa të jenë në konflikt me përgjegjësitë e tjera që ka gjatë ditës.

Karakteristika kryesore e fitnesit është vetë kujdesi i përhershëm, nëpërmjet ushtrimeve të vazhdueshme dhe ushqimit të shëndetshëm.

Madje Shala thotë se këmbëngulja është thelbësore për të fituar një gjendje të mirë shëndetësore dhe praktikimi i fitnesit është më i miri.

Byroja për Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme

Haxhi Shala: Nuk ushtroj fitnes me të Vetëvendosjes se janë fëmijë

Lajme
Gazeta Express19/07/2022 12:41
Tash e sa vjet, fitnesi është përditshmëria e tij.

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Haxhi Shala e ka shumë të lehtë ta mbajë rutinën e ushtrimeve në mëngjes, pasi siç thotë ushtrimet e pasdites dhe mbrëmjes kanë më shumë gjasa të jenë në konflikt me përgjegjësitë e tjera që ka gjatë ditës.

Lexo Edhe:

Diabeti zhduket përgjithmonë! Bëni këtë një herë para gjumit!

Haxhiu sulmon Haradinajn: T’u dha posti i kryeministrit sepse kërcënove me…
Karakteristika kryesore e fitnesit është vetë kujdesi i përhershëm, nëpërmjet ushtrimeve të vazhdueshme dhe ushqimit të shëndetshëm.

Madje Shala thotë se këmbëngulja është thelbësore për të fituar një gjendje të mirë shëndetësore dhe praktikimi i fitnesit është më i miri.

Të ushtruarit fitnes, Shalës ia dhe largon stresin.

Duke ushtruar, Shala thotë se me të gjithë do të ushtronte përveç se me deputetët e Vetëvendosjes.

“Ata janë fëmijë”, shprehet Shala.

Për ta dëgjuar të plotë intervistën e realizuar nga gazetari Sefer Demiri, klikoni në video. /GazetaExpress/.