Valon Syla: Gërnaçat 30 minuta masi ta kryejnë varrimin

Gazetari Valon Syla vazhdon etiketimin e mërgimtarëve me termin “gërnaç”. Ai ka postuar një foto në facebook ku ka tallur “gërnaçat” se si darkojnë me nxitim pasi ta kryejnë njëceremoni mortore, shkruan Pa Censurë.

Ndër tjera Valon syla shkruan:
Gërrnaçat flasin gjithçka, kanë ide tulifare, ankesa poashtu dhe bëhen se na dojnë të mirën, por kur i pyetni kur ktheheni, përgjigja e tyne është e thjeshtë; Kurrë.
Kjo ti kallxon krejt për ta…

Atëherë, çka po na e teshni me dilema? Çka po folni, kur nuk keni me u kthy këtu kurrë dhe nuk dëshironi të bëheni pjesë e kësaj shoqërie?

Leni kopallat, rrezitnu me truproje të Albinit qaty dikun… Mos harroni njoni prej juve me ja u rujt teshat edhe kuletat, se ka hajna në mesin tuaj, ja u vjedhin… si bicikletat suedezve që ja u vjedhni përçdo verë. Si butikat, e syzat… mos të flas për këta të Spanjës, se as bankomati s’është i sigurtë mó. Gërrnaça. 😂

#albanologji #gërrnaçi #superior