Mërgimtarja nga Kosova: Unë jam habitë kur dëgjova te hoteli afër qe isha muzikë Serbe! A jam në shqipëri apo ku?

Edhe sivjet nuk mungojnë rastet kur muzika serbe dëgjohet në hotele dhe lokale në bregdetin shqiptar. Së fundmi, sipas disa qytetarëve muzikë l ive serbe ka pasur në një hotel në Shëngjin.

Sipas tyre, muzika l ive është realizuar te shtunen në mbrëmje.

Lexuesi thotë se edhe përkundër insistimit të mos dëgjohej muzika serbe, stafi i hotelit nuk ka ndërmarrë v eprime për ta ndaluar.