Mërgimtari: “4 vite nuk isha në Kosovë, atëherë ka qenë më mirë…”

O shumica punojme se nuk na mban mergimtari hiq por diken po e majne financiarisht po flas per vete po nuk punova vet sa per mergimtare vdes Bekim Krasniqi Melihate Mustafa po pra duhet me punu mos pritni prej askujt.

Skan qare pa ardh se ktu familja e ka rrit dhe e ka qu per me dhan kondribut ne vendelidje mos te ishte familja e vendlidja edhe per ata do te ishte nje jet pa vler ne mergim.

Sa i qojn paret naper vende tjera i lajn ma mir ne vendelidje ku ktu e kan familjen edhe sherbimin ma te mir e me te lir si qdo kun tjeter…

VlDEO