Prizren: 17-vjeçarja rreh nënën e saj e bënë ‘llom’ pasi i tha se …

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Prizeren si pasojë e dh unës në familje.

Nuk janë të pakta rastet në Kosovë, kur viktima të dh unës në familje janë prindërit të cilët përjetojnë nga fëmijët e tyre dh unë p sikike e d izike.

Për një rast të tillë që ka ndodhur dje në rrugën “Rozafa” në Prizren, Prokuroria ka nisur hetimet.

Burimet e Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se një 47-vjeçare e ka d enoncuar vajzën e saj 17-vjeçare, për dh unën që ka ushtruar ndaj saj.

K onflikti mes tyre dyshohet se e skaloi deri në atë pikë sa vajza po dyshohet se e ka g oditur nënën, si dhe kishte d emoluar gjësendet e shtëpisë.

Sipas informatave të para, m otivi i mosmarrëveshjes mes tyre ishin daljet e vajzës, që e sh qetësuan dhe e mllefosën nënën dhe për p asojë nisi debati.