Videoja që po trondit të gjithë, vajza shqiptare i del veturës përpara, i thotë shoferit që ta shkelë për shkak se…

Një ngjarje t ronditëse ka ndodhur në qytetin e Korçës.

Siç raporton “JOQ Albania”, një vajzë e m itur i ka dal veturës përpara dhe i ka kërkuar që ta sh kelë atë.

Shoferi në raportimin e tij që ka bërë ka treguar se vajza ishte ndarë nga i dashuri dhe nga mërzia e madhe ka kërkuar që të v’des.

Në një moment ai vjen dhe e merr prej krahu. Më pas ajo shtrihet në tokë dhe fillon të qajë me të madhe. Nga ana tjetër dëgjohen disa të sh ara që nuk dihet se nga kush vijnë.

Shoferi shprehet se ishte fat që nuk ishte me shumë sh pejtësi dhe ka shmangur një ngjarje t ragjike./Neutral.al