“E po boll kini kullotë qe 20 vjet ju të Drenicës e Dukagjinit”

“Qysh tha sot ai shoqi… Rrenica tha, edhe Llugagjini janë të diskriminuar në Qeverinë e Albin Kurtit…

E po boll kini kullotë qe 20 vjet ju pjella e keqe e Drenicës dhe e Dukagjinit”.

Salih KABASHI

Ylber Lipa Salih Kabashi:

Duke shikuar në prizmen e së kaluarës, sjelljes së tije, duke shikuar në ndërrimin e qëndrimeve për një kohë kaq të shkurt, zor shumë zor. Por sado pak që shteti fillon të funksionon siq duhet, domosdo do të jem aty….. Pa i harruar asnjëherë disa të mira në të gjitha qeveritë. Sepse une nuk shoh vetëm bardhë dhe zi…..