Ky është pronari i fabrikës në Ferizaj që rrehu punëtoren e tij (FOTO)

Një punëtore e një fabrike është s ulmuar nga pronari i saj në Ferizaj, ku ai i sh kaktoi l ëndime t rupore asaj.

Pronari që rr ahu punëtoren është Faton Ismaili, i cili mbanë në pronësin fabrikën e qeramikës “Fatoni Qeramik” shpk, raporton Insajderi.

Rastin e ka konfirmuar edhe P olicia e Kosovës, ku kanë treguar se 22 vjeçarja është dërguar në Qendrën E mergjente në Ferizaj për tretman m jekësor.

P olicia e Kosovës thotë se në lidhje me këtë rast, hetuesit policorë i kanë marrë veprimet e nevojshme dhe dje kanë arrestuar të dyshuarin F.I, të cilin e kanë shoqëruar në stacionin e p olicisë në Ferizaj dhe pas intervistimit nga p olicët hetues, me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, i njëjti dërgohet në mbajtje për 48 orë. Rasti është cilësuar ‘’L ëndim t rupor’’