Qysh është e mundur qe “ZNAQKA” të gjitha punët e fshehta po i di?! – Albini nuk ka qenë përkthyes por ai…

Znaqka tana po i di!”Milaim Albini nuk ka qenë përkthyes ka qenë pjesë e takimit në Divjakë!”“Naim Maloku ka rrëfyer një takim të tij dhe kryeministrit Albin Kurti gjatë periudhës së vitit 1999.Ai ka sjell argumente e tij por ka debatuar me Milaim Zekë! Maloku thekson se Albin Kurti nuk ka qenë përkthyes.Thotë se gjatë asaj periudhe është takuar me të dhe Jakup Krasniqin duke thënë se Kurti nuk ka qenë përkthyes por pjesë e atij takimi.

Shkrimi i plotë nga Naim Maloku:

Per here te pare jam takuar me Albin Kurtin ne dhjetor 1998 kur erdhi me Adem Demaçin ne SHP te UÇK-se ne Divjake.Ne ate takim ishin edhe Jakup Krasniqi zv. Komandant i SHP dhe Sali Veseli Shef i Derejtorise Operative te SHP te UÇK-së.

Une merrja pjese ne takim ne cilesine e oficerit te larte ne Drejtorine Operative te SHP.