Burri nga Mitrovica: Pardje më doli gruaja në 6 të mëngjesit dhe nuk u kthye më u zhdυk!

Një burrë nga Mitrovica ka njoftuar Policinë e Kosovës se gruaja e tij është zhdυkur prej dy ditësh.

Sic konfirmojnë Policia, burri ka thënë se më datë 30 nëntor i ka dalë gruaja nga shtëpia në 6:00 të mëngjesit dhe nuk është kthyer më, shkruan “Jepi zë”.

Policia nuk ka bërë të ditur nëse ka hasur në ndonjë gjυrmë të gruas, mirëpo thonë se rasti vazhdon të hetohet.