Nese keni renia e flokeve, shikim te dobet dhe marramendje, trupi juaj po vuan nga kjo semundje

Zinku është jetësor për një sistem të shëndetshëm imunitar dhe një nga simptomat më të zakonshme të mungesës së tij është tendenca për të zhvilluar infeksione. Rënia e flokëve dhe hollimi i tyre është shenja më kuptimplotë e mungesës së zinkut. Vetëm në rastet kur kjo shenjë shoqërohet me simptomat e tjera, atëherë është shenjë e mungesës së zinkut.

Zinc is vital for a healthy immune system and one of the most common symptoms of its deficiency is the tendency to develop infections. Hair loss and thinning is the most significant sign of zinc deficiency. Only in cases where this sign is accompanied by other symptoms, then it is a sign of zinc deficiency.