Pacolli bëhet nervoz pasi punëtorët e ujësjellësit ia prishën rrugën që e shtroi vetë

Kreu i AKR-së, Behgjet Pacolli, është nervozuar me pakujdesinë që ka lënë pas ujësjellësi i Prishtinës pas një pune që ka kryer në një rrugë të lagjes “Hajvalia”.

Pacolli tha se këtë rrugë e ka shtruar fondacioni i tij “Behgjet Pacolli” dhe se edhe tash kur po ka dëmtime, përgjegjësinë për riparim po ia lënë atij.

Për këtë ai ka shkruar në Facebook, duke njoftuar se i ka rregulluar sërish pjesët e prishura dhe njëkohësisht ka kërkuar që të jenë më të ndërgjegjshëm në punë.

“Mendoj se të gjithë jemi dakord që është momenti i fundit në të cilin duhet të ndërgjegjësohemi dhe ta kryejmë punën tonë të përditshme me dinjitet dhe përgjegjësi; Kjo nuk ka ndodhur me kompaninë “Ujësjellësi” Pr, e cila vjen, dëmton rrugën duke hapur gropat për nevojat e veta dhe nuk shqetësohet ta rikthejë në kushte të mëparshme”.

Financimin për hapjen, ndërtimin dhe asfaltimin e  kësaj rrugë me gjatësi 3.35 km e ka mundësuar Fondacioni “Behgjet Pacolli”.

“Kjo rrugë sot pos trafikut, përdoret edhe si shëtitore kryesore për banorët e Hajvalisë.  Asnjë institucion,  jo që nuk e vlerësoj këtë punë (mbi 900,000 euro) por edhe nuk e mirëmbajnë duke ia lenë barrën prapë fondacionit tim. Minimumi që është dashur të respektohet që me qëllim mos ta shkatërrojnë atë, ashtu si veproi  Ujësjellësi i Prishtinës”, ka shkruar Pacolli.