Njihuni me bimen çudiberese qe ul kolesterolin pastron veshkat dhe ju jep energji

Falë përmbajtjes së lartë të vitaminave dhe mineraleve, çikorja ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e shumë sëmundjeve shëndetësore. Çikorja është shumë e pasur me përbërës aktivë, që përfshijnë protide, glukozide, lipide, aminoacide dhe kripëra minerale. Kjo është një bimë diuretike dhe pastruese, shumë e dobishme për largimin e toksinave dhe detoksifikimin e veshkave. Ajo ka veti shumë të dobishme për të trajtuar sëmundjet e ndryshme të stomakut.

Thanks to the high content of vitamins and minerals, chicory helps prevent and treat many health diseases. Chicory is very rich in active ingredients, which include proteins, glucosides, lipids, amino acids and mineral salts. This is a diuretic and cleansing plant, very useful for removing toxins and detoxifying the kidneys. It has very useful properties to treat various diseases of the stomach.