Tybe po ju boj be në çka të doni se “Albini s’e ka asnjë shok të ngushtë prej shkollës fillore”

Gazetari Valon Syla ka thënë se kryeministrit i Kosovës, Albin Kurti nuk ka asnjë shok të ngushtë.

“Ai s’e ka asnjë shok të ngushtë prej shkollës fillore”, tha Syla.

Kjo deklaratë e tij erdhi pas një debati me avokatin Tomë Gashi, mbështeteës i Vetëvendosjes së Albin Kurtit I cili po e mbrσnte kryeministrin pas akuzës që sot i bëri ish-kryeministri dhe lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, Albin Kurtit kur nga fσltorja e Kuvendit e pyeti atë:

“A je i rekrυtum prej shërbimeve serbe gjatë kohës sa je mbajt në bυrg?. A mban Serbia diçka mbi ty që të mban p eng? A është në rrezίk Kosova prej teje si i rekrυtum nga shërbίmet serbe gjatë qëndrimit tënd në bυrg apo nga çlίrίmtarët që janë detyruar me mbajt pυshkën në dorë”, pyeti Haradinaj.