Lulja раѕi e mundi kanсerin, ne рritje të fëmijëѕ së dytë

Lulja dhe Lirimi janë një nga çiftet e njohura në Instagram, si ‘Mr Mrs Rashiti’, duke kaluar shpesh në lajm.

Dyshja janë tejet aktiv në rrjete sociale, duke ndarë momentet e mira dhe të këqija që përballen me jetën, shkruan “Kosovarja”.

Pas sëmundjes së rëndë, shihet se Lulja iu është rikthyer fuqishëm jetës, ku shumë shpejt do të bëhet nënë për herë të dytë.

Këtë ajo e ka treguar vet në Insatgram, në një imazh duke fokusuar barkun e fryrë, ja shikojeni se sa bukur duket pranë bashkëshortit.