Ish ushtari UÇK-së: “Shpesh herë m’ka ardhë në mendje me i dhan fund jetës“

Ish-ushtari i UÇK-së e kishte ëndërr lίrinë e Kosovë, por këtë lίri për 21 vjet e p ërjetoi në kushte shumë të rënda ekonomike lίri e përcolli me kushte shumë të vështίra.

E vetmja e ardhur ishte pensionin i veteranit prej 170 eurosh, të cilin çdo muaj ia merr përmbaruesi privat për shkak të pamundësisë për shlyerjen për energji elektrike dhe për këstet e kredisë.

Ai i pίkëlluar me këtë gjendje të tij në mjerίm pa shtëpi, kërkon nga të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, për atdhetarët që t’i dalin në ndίhmë për ndërtimin e një shtëpie, në 2 ari truall.