Receta çudibërëse. Perzieni arrat e pabëra me mjalte dhe kuroni çdo sëmundje që keni

Përbërësit qe ju duhen per kete recete jane :
-1 kg mjaltë
-40 arra të pabëra jeshile

Përgatitja: Fillimisht zgjidhni arra me një gjatësi prej rreth 1-1,5 cm. Është akoma më mirë nëse gjeni një pemë që rritet në mjedis të pastër, ku ajri, uji dhe toka nuk ndoten. Lajini dhe më pas thajini arrat. Vendosini ato në një kavanoz dhe hidhini mjaltin. Mbyllni mirë kavanozin dhe lëreni në një vend me diell.

The ingredients you need for this recipe are:
-1 kg of honey
-40 unripe green nuts

Preparation: First select nuts with a length of about 1-1.5 cm. It is even better if you find a tree that grows in a clean environment, where air, water and soil are not polluted. Wash and then dry the nuts. Put them in a jar and pour the honey. Close the jar tightly and leave it in a sunny place.