Para disa ditësh e dërgoi djalin me kamion në mbrëmjen e semimaturës, por ja si ia ktheu i biri (FOTO)

Para disa ditësh e kishte dërguar djalin e tij me kamion në mbrëmjen e semimaturës, dhe video e publikuar për një kohë shumë të shkurtër ishte bërë virale, shkruan 04 Online.

Mbase, siç duket ja paska vlejtur, pasi Gentiani njihet si nxënës shembullor, teksa babai i tij, Valoni, që njihet ndryshe si i pasionuar pas kamionave “Scania”, është shprehur se ai vet nuk kishte mundësi për të vijuar studimet, derisa zotohet se do të bëjë gjithçka për ta dërguar Gentianin në universitetin më të mirë vendor apo ndërkombëtar.

“Dardha pik ner dardha thojn pleqt!