Në pikë të ditës “Habitet“ Gjakovari nga kjo se çka i ndodhi

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka nisur h etimet për një rast të sh kaktimit të rr ezikut të përgjithshëm, që ka ndodhur sot, në fshatin Marmull të Gjakovës, raporton Gazeta Sinjali.

Siç mëson Sinjali, një 35-vjeçar ka raportuar në P olici se dikush ka gjuajtur një g ranatë dore në shtëpinë e tij, në orët e para të mëngjesit.

I t merruar, ai ka kërkuar ndihmë, me ç’rast nj ësitë p olicore kanë dalë në vendin e ngjarjes, ku është konfirmuar se është h edhur një mjet sh përthyes te dera e tij.

Fatmirësisht persona të l ënduar nuk ka, ndërkohë që janë sh kaktuar vetëm d ëme materiale.

Sipas informatave të para, v iktima ka deklaruar se ka vërejtur një veturë të dyshuar, por që s’ka ndonjë person të caktuar tek i cili d yshon.

Me urdhër të Prokurorit është i niciuar r asti dhe kanë nisur h etimet qe zbardhin rrethanat e ngjarjes.