Lajm i mirë, po rritet numri i zonjave dhe zonjushave me shami! Elhamdulilah!

Imami Labinot Maliqi ka reaguar ndaj deklaratave të avokatit Arianit Koci, që u shpreh se është sh qetësuese rr itja e numrit të grave me shami.

Maliqi ka shkruar se është lajm i mirë qëpo rr itet numri i grave me shami nëpër institucione, përderisa avokatin Koci e ka quajtur h ipokrit.

Postimi i plotë:

E doni një lajm të mirë? Po rr itet numri i zonjave dhe zonjushave nëpër institucione që kanë filluar ta bartin shaminë.

Elhamdulilah! U shtofshin edhe më shumë. Ndërsa, nëse gjenden ndërkohë p ërballë ndonjë padrejtësie në shkollë apo punësim, le të na kontaktojnë menjëherë.

Komuniteti musliman nuk ka nevojë për mbështetjen e disa avokatëve h ipokrit, të cilët paraqiten se e mbrojnë të drejten e secilit për ta shprehur bindjen e tyre, ndërsa në anën tjetër e konsiderojnë sh qetësuese rritjen e numrit të besimtareve me shami”.