Kjo është Kosovarja që lindi fëmijën e saj të parë në moshë 58 vjeçare

Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur në Leverkusen të Gjermanisë. Shqiptarja 58-vjeçare, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme.

“Është një djalë i shëndetshëm, 3360 gramë në peshë dhe 53 centimetra në madhësi”, raporton spitali Leverkusen.

Nëna Flora dhe djali Floriani janë mirë.

Flora ka thënë se ka pritur një jetë të tërë, për të lindur fëmijën e parë.

I lumtur dhe krenar është shprehur edhe babai i të porsalindurit, Sjdi (72 vjeç), i cili ka thënë se plot 24 vite kishte dashur një fëmijë.“Floriani është kaq e bukur.

Ai ka sytë dhe hundën time. Ai është një dhuratë, një m rekulli e vërtetë”, tha ai.