Ngjarja e ditës: Policia italiane me ‘Lamborghini’ vozit 300 km/h për të shpëtuar një jetë

Ekziston vetëm një rast në të cilin lejohet të udhëtosh me 300 kilometra në orë në rrugë, kur duhet të shpëtosh një jetë dhe nëse i përkisni policisë dhe keni një super makinë si ‘Lamborghini Huracàn’, atëherë do arrini që të shpëtoni një jetë.

Një makinë “Lamborghini Huracan” ka vozitur me shpejtësi km/h nga spitali “Niguarda” në Milando deri në rajonin e Lazios për të dërguar një veshkë në mënyrë urgjente.

Rruga ishte e gjatë mbi 600 kilometra, me makinën e policisë kjo rrugë u bë në kohë rekord. Për fat të mirë, veshka u dërgua në kohë dhe pacienti arriti të shpëtoi.