Doktorët me urdhër të prerë: Para se të pini kafen në mëngjes, duhe te dini këto gjëra

Vjen një lajm i mirë për të gjithë adhuruesit e kafesë: Është e mirë për trurin, lëkurën dhe trupin. Aroma e kafes ka aftësinë për të bërë njerëzit të ndjehen më pak të stresuar. Kafja mund të zvogëlojë simptomat e problemit të Parkinsonit: Nje studim në vitin 2012 tregoi se si pija ndihmon për të kontrolluar lëvizjet e atyre që vuajnë nga ky problem.

Here comes the good news for all coffee lovers: It’s good for the brain, skin and body. The aroma of coffee has the ability to make people feel less stressed. Coffee can reduce the symptoms of Parkinson’s problem: A study in 2012 showed how drinking helps to control the movements of those suffering from this problem.