Çfarë thoshe Ibrahim Rugova për Ramush Haradinajn (Video)

Në kohën kur Ramush Haradinaj kishte dhënë dorëheqje nga pozita e kryeministrit pas thirrjes që i kishte ardhur nga Gjykata e Hagës, Presidenti i atëhershëm Ibrahim Rugova e kishte vlerësuar lart atë.

Rugova kishte çmuar gjestin e Haradinajt për të bashkëpunuar me drejtësinë.

“E çmojmë shumë gjestin e kryeministrit Haradinaj që të bashkëpunojë me Tribunalin e Hagës dhe them lirisht si gjithmonë, si të gjitha gjestet e Haradinajt, ky është një gjest i madh patriotik dhe të gjithë e dimë se zoti Haradinaj është një figurë e shquar dhe ishte një figurë e shquar në luftën për liri dhe pavarësi dhe tani edhe në skenën politike në Kosovë”, kishte deklaruar Rugova.