Sali Berisha : Hashim Thaçi, shkoi në samitin e Berlinit për të shitur tokat e vendit të tij

Sali Berisha: Ar gati i Beogradit me riton vetëm atë që i kam thënë, është ar gat i Vuçiçit, mj eran i da mkosur në mb arë Kosovën dhe tani në mb arë Evropën. Shkoi në sa mitin e Berlinit për të sh itur tokat e vendit të tij.

Denion Ndrenika: I bie që Thaçi të thotë që të kenë qenë këta që pë rndiqeshin?!
Sali Berisha: Ar matoseshin dhe st ërviteshin në Shqipëri. Thacin e kanë arr estuar sepse është gj etur pa je të shoku i dh omës së tij”.