Kjo eshte bima qe ben mrekulline. Permireson tretjen, largon eren e gojes dhe qeteson trurin

Gjethet e mentes konsiderohen si një barishte aromatike për pije të caktuara ose për qetësimin e stomakut. Në të vërtetë, gjethet e mentes ofrojnë një pasuri të madhe vlerash, mineralesh, vitaminash dhe përfitimesh që shkojnë përtej qetësimit . Studimet kanë konfirmuar se gjethet e mentes përmirësojnë funksionet e trurit, përmirësojnë memorjen.

Mint leaves are considered an aromatic herb for certain drinks or for calming the stomach. Indeed, mint leaves offer a great wealth of values, minerals, vitamins and benefits that go beyond sedation. Studies have confirmed that mint leaves improve brain functions, improve memory.