Gjenerali Serb ”çon pesh” gjithë Kosovën me goditjen dhe ofendimin që i dha Kosovës!

Gjenerali Milorad Stupar, ka deklaruar se zhvillimi i ushtrise dhe para ushtrise ne Kosove eshte ne vazhdimesi nga zhvillimi i UÇKse, pastaj per mes Trupave Mbrojtese te Kosoves dhe Forces se Sigurise se Kosoves.

Ushtria e Kosoves ne territorin e Kosoves eshte para-ushtri per te cilen dikush dikur do te pergjigjet.

Sipas rezolutes 1244 forcat e vetme te sigurise qe kane mandate te jene aty jane nje site e KFORi, tha gjenerali Serb.

Sipas gjeneralit serb, asnje ushtri ne Kosove nuk guxon te ekzistoje.